Jolijn Meenhorst

Mijn naam is Jolijn Meenhorst en ben geboren en getogen in Haarlem. Vroeger had ik altijd al een grote liefde voor dieren, of het nou honden, katten, knaagdieren, reptielen of vee dieren waren; ik vond alles leuk en lief. Als kind heb ik wel eens de droom gehad om dierenarts te worden maar had hier na mijn kindertijd geen actieve plannen voor. Na het halen van mijn mavo diploma ben ik havo gaan doen omdat ik echt niet wist wat ik zou willen doen, in mijn laatste havo jaar vertelde een vriendin van me dat ze de opleiding paraveterinair ging doen. Ik was gelijk om, zonder me in de opleiding te verdiepen heb ik mij meteen aangemeld. In de zomer van 2020 heb ik mijn blokstage van het 2e leerjaar bij dierenkliniek Kenaupark gelopen. Deze stage periode heeft voor mij  bevestigd dat dit is was ik wil doen en in wat voor team ik graag zou willen werken. Oktober 2021 kreeg ik een mail van Patricia, onze praktijk manager, dat er een vacature open stond en of ik geïnteresseerd was. En dat was ik natuurlijk!
In juli 2022 heb ik mijn diploma in ontvangst mogen nemen en mag ik mezelf officieel Paraveterinair dierenarts assistente noemen. Ik ben heel blij dat de opleiding op mijn pad is gekomen, ik heb mijn passie gevonden.

Zelf heb ik 2 Thai’s, ook wel bekend als traditionele siamezen. Poes Dakota kijkt ongelofelijk scheel als ze op haar gemak is of als je haar aait, dit leid tot heel veel foto’s van haar schele bekkie. Kater Flynn heeft geen schele blik maar wel een siamese zeur stem.

In mijn vrije tijd ben ik graag met vrienden of familie, verder hou ik van lezen, series kijken en sporten.

Tot ziens in de kliniek

Op alle (behandelings)overeenkomsten zijn van toepassing de Algemene voorwaarden van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde, gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te Utrecht onder nummer 22/2008.