Medewerkers

Jan-Willem-Baljet-dierenartsJan Willem Baljet

Dierenarts

Ik ben geboren en getogen aan het Kenaupark. Na mijn afstuderen in Utrecht op 26 augustus 1994 ben ik gaan werken in de dierenkliniek van mijn ouders. In januari 2000 heb ik de kliniek overgenomen en sindsdien ben ik de eigenaar.

Ik ben actief in het volgen van post academisch onderwijs. Mijn aandachtspunten zijn chirurgie, orthopedie, oogheelkunde en de begeleiding van het oudere huisdier. 

Regelmatig schrijf ik een column voor de nieuwsbrief. Deze kunt u hier lezen.

Annemarie-Bulten-dierenarts

 

Annemarie Bulten

Dierenarts

Ik ben in 1996 afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Ik ben al snel bij Dierenkliniek Kenaupark komen werken. In de loop der jaren is er het één en ander veranderd, maar ik ga na al die jaren nog met veel plezier naar mijn werk.
Het werken in een hecht team vind ik een belangrijk onderdeel. 

Mijn aandachtspunten zijn het maken en interpreteren van echo's, chirurgie en de zorg voor de opnamepatiënten. Lees hier meer over mij.

Jitta-van-Leuverden

Jitta van Leuverden

Dierenarts

In 2009 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Gent. Hierna heb ik gedurende een jaar veel waarnemingen gedaan en 2,5 jaar in een dierenkliniek in Alkmaar gewerkt.
Ik woon nu al weer een aantal jaren in de buurt van Haarlem en dat bevalt erg goed.
1 maart 2013 ben ik bij Dierenkliniek Kenaupark komen werken. Ik vind de omgang met klanten tijdens het werk erg leuk. Het is een uitdaging om door middel van onderzoeken uit te vinden wat een ziek dier mankeert. Het oplossen van dit 'puzzeltje' door middel van de nodige onderzoeken, en daarna het inzetten van de juiste therapie. Het werken in een leuk team vind ik erg belangrijk. Het leuke aan dit werk is dat geen enkele dag hetzelfde is!

Mijn aandachtspunten zijn tandheelkunde en de interne geneeskunde. Lees hier meer over mij.

Julia Hakkaart

Dierenarts

Mijn naam is Julia Hakkaart en ik ben in april 2022 afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Na een lange vakantie, ben ik met open armen ontvangen bij het team van Dierenkliniek Kenaupark.
Sinds kinds af aan ben ik al gek op dieren en ik ben dan ook heel trots dat ik dit prachtige beroep mag uitoefenen. Vanuit huis uit ben ik opgegroeid met katten en een lieve hond, en sinds een aantal jaar heb ik ook een eigen kat in huis. Zij is nu ook helemaal gesetteld in Haarlem.
Mijn interesse ligt voornamelijk in de interne geneeskunde, maar juist de afwisseling vind ik erg leuk aan dit vak! Elke dag leer ik weer wat nieuws. Daarnaast kijk ik er erg naar uit om met zowel de dieren als de mensen die in de praktijk langskomen een band op te bouwen.

 

Patricia-Zandbergen

 

Patricia Zandbergen

Praktijkmanager

Ik ben sinds 1 januari 2000 werkzaam bij Dierenkliniek Kenaupark. Ik heb de opleiding tot paraveterinair dierenartsassistente bij Essay opleidingen in Rotterdam gevolgd en in 2000 mijn diploma gehaald. Ik heb jaren lang met veel plezier als dierenartsassistente gewerkt, maar hield mij ook steeds meer bezig met administratieve taken.

In 2008 ben ik benoemd tot praktijkmanager en neem ik alle management taken op mij. Mijn achtergrond als dierenartsassistente komt hierbij erg van pas en als het nodig is spring ik nog bij in de kliniek. Lees hier meer over mij

 

 

Gwen KempenaarGwen-Kempenaar

Paraveterinair dierenartsassistente en trimster

Ik ben Gwen Kempenaar en ben geboren en getogen in Haarlem centrum. Zo kwam ik samen met mijn moeder als klein meisje al langs de kliniek met mijn kat als ze een vaccinatie moest hebben. Ik was toen al heel erg dol op dieren, zo liet ik zo nu en dan de hond uit van mijn buurvrouw. Ik was vastberaden om dieren te helpen als ik ouder zou worden. En dat heb ik gedaan. Lees hier meer over mij.

 

 

Priscilla van Deursen

Paraveterinair dierenartsassistente

Mijn naam is Priscilla van Deursen en kom uit Zwanenburg. Sinds 2020 ben ik werkzaam bij dierenkliniek Kenaupark. Ik heb de studie paraveterinair dierenartsassistente gevolgd bij het Clusius College in Alkmaar. Wat ik vooral leuk vind is om met dieren te werken, maar ook om eigenaren te begeleiden en advies te geven. 
Buiten deze werkzaamheden ben ik verantwoordelijk voor het apotheekbeheer en verzorg alle bestellingen, daarnaast geef ik voedingsadvies en begeleid ik stagiaires.

 

 

Jolijn MeenhorstJolijn-Meenhorst

Paraveterinair dierenartsassistente 

Ik ben sinds november 2021 werkzaam bij Dierenkliniek Kenaupark. Ik heb de opleiding paraveterinair dierenarts assistente gevolgd op het wellant college in Aalsmeer. Ik kwam al enige tijd als klant langs in de kliniek met mijn katten en konijnen, bezoekjes aan de kliniek vond ik erg leuk omdat ik het altijd al een indrukwekkend pand heb gevonden.
Tijdens mijn opleiding heb ik in verschillende klinieken stage gelopen, hierdoor kwam ik al snel tot de conclusie dat ik Dierenkliniek Kenaupark een fijne werk omgeving vind met leuke collega’s. Lees hier meer over mij.

 

 

 

 

 

Thijs van Laar

Paraveterinair dierenartsassistent

Mijn naam is Thijs van Laar ik ben in 2021 afgestudeerd als paraveterinair op het Wellant college in Aalsmeer. Sinds mei 2022 werk ik met veel plezier bij Dierenkliniek Kenaupark.
Altijd heb ik al een fascinatie gehad voor alle soorten dieren, vooral voor exoten. Zelf heb ik een Koningspython, Stekelstaartvaraan, twee Nieuw-caledonsche reuzegekko's en daarnaast ook katten.

 

Vita Kools

Paraveterinair dierenartsassistente

Ik ben Vita en kom uit Santpoort-Zuid. Ik voelde me al van kinds af aan getrokken tot dieren en mensen helpen, en ik ben heel blij dat ik hier inmiddels ook mijn werk in heb mogen vinden. 
Ik heb de opleiding Paraveterinair Dierenartsassistente gevolgd op het Wellant College, en ben via een stage meteen in de praktijk gaan werken. Ik ben gek op konijnen, en heb er thuis ook 4.
Het werk bij Dierenkliniek Kenaupark is erg leuk en uitdagend, en hoop hier nog vele jaren plezier uit te kunnen halen.

 

Rosa de Knegt

Paraveterinair dierenartsassistente

Mijn naam is Rosa en kom uit IJmuiden. Sinds jong af aan heb ik eigenlijk altijd al met dieren willen werken, na het afronden van mijn opleiding als Paraveterinair Dierenartsassistente aan het Wellant College in Aalsmeer heb ik van mijn hobby mijn werk mogen maken.
Na een jaar in Amsterdam te hebben gewerkt was ik opzoek naar een nieuwe uitdaging, sinds september 2022 ben ik met groot plezier bij Kenaupark komen werken. Naast een leuk team is het werk in Kenaupark nooit een dag hetzelfde, dat houd elke dag leuk en uitdagend. In mijn vrije tijd ben ik dol op lezen en sta ik elke zaterdag in Artisklas Haarlem.

Zie hier het rooster wie wanneer werkt.

Op alle (behandelings)overeenkomsten zijn van toepassing de Algemene voorwaarden van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde, gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te Utrecht onder nummer 22/2008.