Medewerkers

Jan-Willem-Baljet-dierenartsJan Willem Baljet

Dierenarts

Ik ben geboren en getogen aan het Kenaupark. Na mijn afstuderen in Utrecht op 26 augustus 1994 ben ik gaan werken in de dierenkliniek van mijn ouders. In januari 2000 heb ik de kliniek overgenomen en sindsdien ben ik de eigenaar.

Ik ben actief in het volgen van post academisch onderwijs. In de kliniek behandel ik patiënten op dinsdag, woensdag en donderdag. Op maandag hou ik mij bezig met managementtaken. Mijn aandachtspunten zijn chirurgie, orthopedie, oogheelkunde en de begeleiding van het oudere huisdier.

Iedere maand schrijf ik een column voor de nieuwsbrief. Deze kunt u hier lezen.

Annemarie-Bulten-dierenarts

Annemarie Bulten

Dierenarts

Ik ben in 1996 afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Ik ben al snel bij Dierenkliniek Kenaupark komen werken. In de loop der jaren is er het één en ander veranderd, maar ik ga na al die jaren nog met veel plezier naar mijn werk. Het werken in een hecht team vind ik een belangrijk onderdeel. Na de geboorte van mijn twee dochters werk ik drie dagen per week in de kliniek.

Mijn aandachtspunten zijn het maken en interpreteren van echo's, chirurgie en de zorg voor de opnamepatiënten. Lees hier meer over mij.

Jitta-van-Leuverden

Jitta van Leuverden

Dierenarts

In 2009 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Gent. Hierna heb ik gedurende een jaar veel waarnemingen gedaan en 2,5 jaar in een dierenkliniek in Alkmaar gewerkt. Ik woon nu al weer een aantal jaren in Haarlem en dat bevalt erg goed. 1 maart 2013 ben ik bij Dierenkliniek Kenaupark komen werken. Ik vind de omgang met klanten tijdens het werk erg leuk. Het is een uitdaging om door middel van onderzoeken uit te vinden wat een ziek dier mankeert. Het oplossen van dit 'puzzeltje' door middel van de nodige onderzoeken, en daarna het inzetten van de juiste therapie. Het werken in een leuk team vind ik erg belangrijk. Het leuke aan dit werk is dat geen enkele dag hetzelfde is!

Mijn aandachtspunten zijn tandheelkunde en de interne geneeskunde. Lees hier meer over mij.

Patricia-ZandbergenPatricia Zandbergen

Praktijkmanager

Ik ben sinds 1 januari 2000 werkzaam bij Dierenkliniek Kenaupark. Ik heb de opleiding tot paraveterinair dierenartsassistente bij Essay opleidingen in Rotterdam gevolgd en in 2000 mijn diploma gehaald. Ik heb jaren lang met veel plezier als dierenartsassistente gewerkt, maar hield mij ook steeds meer bezig met administratieve taken.

In 2008 ben ik benoemd tot praktijkmanager en neem ik alle management taken op mij. Mijn achtergrond als dierenartsassistente komt hierbij erg van pas en als het nodig is spring ik nog bij in de kliniek. Na de geboorte van mijn 2 kinderen ben ik minder gaan werken. Lees hier meer over mij.

Penny-Kieft-kattengedragdeskundige

Penny Kieft

Paraveterinair dierenartsassistente, kattengedragdeskundige en kattentrimster

Ik heb een jaar in Halfweg als dierenartsassistente gewerkt en ben in 2003 bij het Kenaupark komen werken. Vervolgens heb ik mijn diploma paraveterinair dierenartsassistente gehaald.

Al mijn hele leven lang heb ik een fascinatie voor katten. Ik merkte in de praktijk dat er veel vragen over kattengedrag zijn. Ik heb de opleiding tot kattengedragdeskundige gevolgd en in 2010 mijn diploma gehaald. Ik vind het erg leuk om met de kennis die ik heb opgebouwd problemen op te kunnen lossen. Daarnaast ben ik kattentrimster. Ik vind het dan ook, met kattengedragdeskundige als basis, een uitdaging om katten te trimmen zonder narcose. Lees hier meer over mij.

Jelske-Okx-hondentrimster

Jelske Okx

Paraveterinair dierenartsassistente en hondentrimster

Ik ben geboren en getogen in Grootschermer en heb de opleiding tot paraveterinair dierenartsassistente gevolgd op het Clusius College te Alkmaar. Na het behalen van mijn diploma in 2006 ben ik begin januari 2007 komen werken bij het Kenaupark.

Ik heb mijn basisdiploma trimmen en richt me daarin graag op honden. Ik vind het erg leuk om klanten te informeren hoe zij het beste hun hond kunnen verzorgen. Het resultaat na een trimbeurt, mag er dan ook altijd zijn. Lees hier meer over mij.

 

Laura-Hoedeman-hondentrimster

Laura Hoedeman

Paraveterinair dierenartsassistente en hondentrimster

Ik heb net als enkele van mijn collega's de opleiding tot paraveterinair dierenartsassistente aan het Clusius College gevolgd.

Heel snel na het behalen van mijn diploma in 2010 ben ik bij Dierenkliniek Kenaupark komen werken. Naast de algemene taken begeleid ik de stagiaires die de opleiding tot paraveterinair dierenartsassistente volgen. Ik vind het erg leuk om te zien hoe stagiaires in hun assistente-functie groeien met de juiste begeleiding. Daarnaast trim ik de honden in de praktijk.

Ik hoop u snel een keer tegen te komen. Lees hier meer over mij.

 

 

Gwen Kempenaar Gwen-Kempenaar

Paraveterinair dierenartsassitente

Ik ben Gwen Kempenaar en ben geboren en getogen in Haarlem centrum. Zo kwam ik samen met mijn moeder als klein meisje al langs de kliniek met mijn kat als ze een vaccinatie moest hebben. Ik was toen al heel erg dol op dieren, zo liet ik zo nu en dan de hond uit van mijn buurvrouw Marie-Louise onze hondengedragsdeskundige. Ik was vastberaden om dieren te helpen als ik ouder zou worden. En dat heb ik gedaan. Lees hier meer over mij.

 

Marie-Louise-Hebly

Marie-Louise van Gastel

Hondengedragdeskundige

Ik heb de opleiding tot gedragstherapeut gevolgd bij Kynotrain Nederland.

Tijdens de opleiding voor kynologisch instructeur ben ik overgestapt van het werk wat ik toen deed (glazenier) naar het werken met honden, omdat ik van mijn hobby mijn werk wilde maken.

Ik ben bij Dierenkliniek Kenaupark aangesloten als hondengedragstherapeut en ik geef diverse lezingen zoals de puppy-clinic. U kunt mij benaderen bij gedragsproblemen, of als u advies wilt over het aanschaffen van een hond.

Daarnaast begeleid ik puppy's tijdens het puppyconsultatiebureau op maandagmiddag.

Zie hier het rooster wie wanneer werkt.

Op alle (behandelings)overeenkomsten zijn van toepassing de Algemene voorwaarden van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde, gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te Utrecht onder nummer 22/2008.