Voorstellen Gwen Kempenaar

 

Ik ben Gwen Kempenaar en ben geboren en getogen in Haarlem centrum. Zo kwam ik samen met mijn moeder als klein meisje al langs de kliniek met mijn kat als ze een vaccinatie moest hebben. Ik was toen al heel erg dol op dieren, zo liet ik zo nu en dan de hond uit van de buurvrouw. Ik was vastberaden om dieren te helpen als ik ouder zou worden. En dat ben ik ook gaan doen.

In 2016 heb ik de studie paraveterinair internationaal in Barneveld afgerond. Tijdens mijn studie heb ik stage gelopen in Engeland en bij Dierenkliniek Kenaupark. Na het afronden van mijn studie kreeg ik de kans om een vakantiewaarneming te doen, gevolgd door een zwangerschapswaarneming en sindsdien werk ik als paraveterinair dierenartsassistente bij Dierenkliniek Kenaupark voor drie dagen in de week. Zo nu en dan trim ik nog af en toe een kat en op medische indicatie ook honden.

Ik woon al een tijdje met mijn gezinnetje en twee katten in ons eigen huisje in Beverwijk.

In de kliniek vind ik het, het meest leuk om voor de opname dieren te zorgen, om ervoor te zorgen dat ze zich weer beter gaan voelen. Dat kan soms best een uitdaging zijn, omdat dieren niet weten dat je ze wil helpen en ze daarvoor soms vervelende injecties moeten krijgen of vieze medicatie, maar het geeft ook voldoening om te zien dat een dier weer helemaal opknapt en dan weer met zijn baasje mee naar huis kan.

Tot ziens in de kliniek.

Gwen-Kempenaar

Op alle (behandelings)overeenkomsten zijn van toepassing de Algemene voorwaarden van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde, gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te Utrecht onder nummer 22/2008.