Voorstellen Gwen Kempenaar

Ik ben Gwen Kempenaar en ben geboren en getogen in Haarlem centrum. Zo kwam ik samen met mijn moeder als klein meisje al langs de kliniek met mijn kat als ze een vaccinatie moest hebben. Ik was toen al heel erg dol op dieren, zo liet ik zo nu en dan de hond uit van mijn buurvrouw Marie-Louise onze hondengedragsdeskundige. Ik was vastberaden om dieren te helpen als ik ouder zou worden. En dat heb ik gedaan.

In 2016 heb ik de studie paraveterinair internationaal in Barneveld afgerond. Tijdens mijn studie heb ik stage gelopen bij Dierenkliniek Kenaupark, na het afronden van mijn studie kreeg ik de kans om een vakantiewaarneming te doen, gevolgd door een zwangerschapswaarneming en ben dus meteen begonnen bij de dierenkliniek als paraveterinair dierenarts assistente.

Na deze periode ben ik blijven hangen en werk ik nu 2 dagen in de week vast en val ik in wanneer mijn collega's op vakantie gaan. Daarnaast trim ik zo nu en dan een kat op de praktijk met Penny als mentor. Katten zijn niet altijd makkelijk om te trimmen maar als je eenmaal ziet hoe een kat die helemaal in de klit zat weer opleeft na een trimbeurt geeft dat weer een fijn gevoel na het harde werk (voor zowel kat als mij).

Sinds kort woon ik samen met mijn vriend Em en rat Rex in Haarlem Noord. Zo breng ik veel tijd door met mijn ratten in mijn vrije tijd, het zijn grappige, gezellige en knuffelige diertjes.

In de kliniek vind ik het, het leukst om voor de opname dieren te zorgen, om te zorgen dat ze zich weer beter gaan voelen. Dat kan soms een uitdaging zijn omdat dieren niet weten dat je ze wil helpen maar ze daarvoor soms vervelende injecties moeten krijgen of vieze medicatie, maar het geeft ook voldoening om te zien dat een dier weer helemaal opknapt en dan weer met zijn baasje mee naar huis kan.

Tot ziens in de kliniek.

Gwen-Kempenaar

Op alle (behandelings)overeenkomsten zijn van toepassing de Algemene voorwaarden van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde, gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te Utrecht onder nummer 22/2008.