Annemarie Bulten

Mijn naam is Annemarie Bulten, dierenarts sinds 1996 en al snel na het afstuderen aan de slag gegaan bij “ ’t Kenaupark”. Dat lijkt al een lange tijd, maar die is voor mijn gevoel toch snel voorbij gegaan. “Time flies when you’re having fun”…

Er is natuurlijk ook veel veranderd de afgelopen jaren. Behalve de komst van de computer, waardoor je veel meer vast kunt leggen, ook voor je collega’s. Ook aan apparatuur is er het een en ander gemoderniseerd. De eerste röntgenfoto’s ontwikkelden we zelf, heen en weer lopend in de donkere kamer en wat een pech als de foto dan over moest: daar zat dan wel een kwartier tussen! Daarna de “hypermoderne” ontwikkelmachine en dan nu sinds een aantal jaar de digitale röntgenfoto’s. Binnen een minuut de foto op het scherm. Inzoomen, in de patiëntenkaart opslaan, doormailen voor overleg… Een mooie verbetering.

Ook van de echo heb ik veel plezier door die te gebruiken als extra mogelijkheid om patiënten te onderzoeken. Er zijn steeds betere manieren om patiënten in de gaten te houden en warm te houden in de opname, infuuspompen, noem maar op.
Dat alle klanten en patiënten weer verschillend en verrassend kunnen zijn zorgt er voor mij voor dat het werk nooit saai wordt…

Er is weinig verloop in ons team. Nieuwe liefdes, verhuizingen, nieuwe huisdieren en een hele stoet kroost hebben zich de voorgaande jaren aan ons opgediend. Zelf heb ik de liefde ook in de praktijk gevonden. Mijn man kwam met zijn kat als klant bij ons. Helaas moest het beestje inslapen. Blijkbaar heb ik dat toch zorgvuldig gedaan… Als hij nu langskomt met de kinderen is het meer voor de gezelligheid (of om een kattendropje te pikken?)

Tot ziens op het Kenaupark!

Annemarie Bulten

Op alle (behandelings)overeenkomsten zijn van toepassing de Algemene voorwaarden van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde, gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te Utrecht onder nummer 22/2008.