Contact

 

platte-grond

Dierenkliniek Kenaupark

Kenaupark 13
2011 MP  Haarlem
Tel. 023-5310880

 

Bekijk in Google Maps

 

De dierenkliniek / dierenziekenhuis van Haarlem centrum is goed bereikbaar en ligt op 5 minuten loopafstand van het Centraal Station Haarlem. In de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid (parkeerzone binnenstad). Indien er plaats is kunt u gratis op de oprit parkeren.

Lees hier hoe u een afspraak kunt maken. Een afspraak maken of annuleren per e-mail is helaas niet mogelijk. U kunt ons de hele werkdag telefonisch bereiken op 023-5310880. Wij werken alleen op afspraak.

Avondspreekuur

Wij zijn op maandag en donderdag avond geopend tot 19.30 uur. U kunt een afspraak voor een consult maken tussen 17.30 en 19.30 uur en medicijnen en dieetvoer ophalen.

We vragen uw gegevens om u op te kunnen zoeken in ons cliëntdossier, zo kunnen wij de geschiedenis van uw huisdier zien en uw vraag zo goed mogelijk beantwoorden. De ingevulde gegevens worden naar ons e-mailadres gestuurd en na een maand verwijderd. De correspondentie zullen wij opslaan in het patiënten dossier als dit relevant is.
Lees hier onze privacy voorwaarden.
Wilt u een dossier doorsturen dan kunt u mailen naar balie@dierenkliniekkenaupark.nl. Voor vragen verzoeken we u het contact formulier te gebruiken.