Nieuwsbrief juli 2012

 

 

Beste Lezers,

Bijgaand de nieuwsbrief van Dierenkliniek Kenaupark. We hebben de nieuwsbrief in een een nieuw jasje gestoken, als u vragen of opmerkingen heeft dan horen we het graag.

Verder in deze nieuwsbrief:

  • Column Jan Willem Baljet; Geloof het of niet, "Dog Rocks"
  • Franse kiepramen
  • Aanschaf van een kitten
  • Het woord is aan: Levi
  • Wist u dat...

U kunt onze nieuwsbrief ook online bekijken.

Geloof het of niet!? "Dog Rocks"

Regelmatig wordt er door een klant mijn mening gevraagd over de werkzaamheid van producten die ze weer van anderen geadviseerd hebben gekregen. Vooral hondeneigenaren krijgen vaak adviezen tijdens het uitlaten van hun geliefde huisdier. Veel van die producten ken ik, zelf is me dit ook overkomen,
lees verder...

Franse Kiepramen

Franse kiepramen of balkondeuren, u kent ze vast wel. Ramen die op twee manieren open kunnen, helemaal naar binnen of op een kiepstand waardoor de bovenkant naar binnen komt.
Als het raam in de kiepstand staat, kan de kat vast kan komen te zitten. Hij zal proberen om los te komen, maar door het wurmen en bewegen zal de kat verder naar beneden zakken en alleen maar vaster komen te zitten in de wig tussen het raam en het kozijn. Lees verder...

Kiepraam syndroom

Aanschaf van een kitten

Voordat u een kat koopt is het belangrijk om stil te staan bij de gevolgen voor u, uw gezin en de kat zelf. Belangrijk is dat u niet alleen de leuke kanten van een kat als huisdier ziet, maar ook de verantwoordelijkheid voor de kat neemt. Lees hier waar moet u opletten als u een kat aanschaft en waar u rekening mee moet houden.

 

Aanschaf van een kitten

Het woord is aan: Levi

"Levi is de rode kater die woonde op de zeilboot Jan van Gent met zijn baas en vrouwtje.
George en Molly zijn de grote honden in de Veerhaven Rotterdam waar Levi mee opgroeide en Maus is de lapjespoes waar Levi gek op was; helaas was de liefde niet wederzijds... Vanuit Boulogne bericht Levi zijn vrienden in de Veerhaven."
Lees verder voor het verhaal van Levi.

Levi

Wist u dat...

Ieder vlekkenpatroon voor een giraf uniek is. Iedere vlek heeft zijn eigen kleur en vorm.
Lees verder...

Weervoorspellers, wat doen ooievaars, mollen, zwaluwen, dieven en leeuweriken als er mooi of slecht weer op komst is. Lees verder...

 

Weervoorspellers

 

Op alle (behandelings)overeenkomsten zijn van toepassing de Algemene voorwaarden van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde, gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te Utrecht onder nummer 22/2008.