Nieuwsbrief Februari 2017

 

Beste Lezers,

Bijgaand de nieuwsbrief van Dierenkliniek Kenaupark.

Binnenkort zijn er werkzaamheden aan het Kenaupark. De werkzaamheden bestaan uit het vervangen van de riolering en het aanbrengen van nieuwe bestrating. Het Kenaupark is via een omleiding te bereiken. Deze kan per dag wisselen. Op dit moment is het onduidelijk wanneer de werkzaamheden starten, deze zijn al meerdere keren uitgesteld.

Februari is weer de maand van het gebit, in deze maand besteden we extra veel aandacht aan de gebitsverzorging. U kunt een afspraak maken voor een gratis gebitscontrole en profiteren van aantrekkelijke acties, namelijk op alle producten voor het gebit krijgt u 10% korting!

Wij wensen u veel lees plezier, heeft u vragen of opmerkingen dan horen we het graag.

In deze nieuwsbrief:

  • Column Jan Willem Baljet; Seksuele voorlichting
  • Maand van het gebit
  • Te lang wachten is onverstandig!
  • Wist u dat...

U kunt onze nieuwsbrief ook online bekijken.

Seksuele voorlichting

Laatst werd mij gevraagd op het telefonische spreekuur of wij ook aan KI deden bij honden. Het ging om een reu die wel begreep dat er iets van hem verwacht werd, maar wat precies en vooral hoe, ging aan hem voorbij. De beller beschreef dat hij continu op de kop van het teefje zat te rijden. Het doen van KI bij honden heb ik voor het eerst gezien toen mijn vader mij vroeg om hem te helpen. Lees verder...

 

Engelse-bulldog

Maand van het gebit

Honden en katten hebben vaker gebitsproblemen dan de meeste mensen denken. Gebitsproblemen worden met name veroorzaakt door tandplak, dat al na 24 uur wordt omgezet in tandsteen. De vorming van tandsteen kan ervoor zorgen dat je huisdier last van het gebit krijgt. Verwaarloosde gebitsproblemen kunnen vervolgens ernstige gevolgen hebben voor de gezondheid van uw hond of kat.

Kauwt uw hond of kat minder makkelijk op harde brokken? Stinkt hij uit de bek? Of wilt u gewoon zeker weten of alles in orde is?

Kom in de maand februari langs voor een gratis gebitscontrole en profiteer van 10% korting op alle gebitsverzorgingsprodukten. Klik hier voor meer informatie.

Te lang wachten is overstandig!

Ik word ingeroepen als een hond probleemgedrag vertoont waar de eigenaar graag iets mee wil doen. Een goede zaak op zich, maar waar ik de laatste tijd nogal eens tegen aanloop, is dat veel eigenaren te lang wachten, met het inroepen van professionele hulp. Lees verder...

Wist u dat...

  • De politie van Haarlem laatst een wonderlijke vondst heeft gedaan? Agenten kregen bezoek van een kater, die maandenlang vermist bleek te zijn. Dankzij een chip in de kat kon de kater worden herenigd met de eigenaresse. Lees verder...
  • Wij woensdagmiddag en avond 8 februari weer een vaccinatiedag organiseren voor konijnen? Het gaat om de RHD-2 vaccinatie. Is uw konijn nog niet eerder tegen dit virus ingeënt? Dan moet die na 6 weken geboosterd worden, dit kan op maandag 20 maart. U kunt ons bellen om een afspraak te maken. Klik hier voor meer informatie over vaccineren.

 

Op alle (behandelings)overeenkomsten zijn van toepassing de Algemene voorwaarden van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde, gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te Utrecht onder nummer 22/2008.