Julia en Rosa versterken ons team

Door de toenemende vraag naar diergeneeskundige zorg waren we al langere tijd op zoek naar een extra dierenarts. Zoals u misschien wel in het nieuws heeft gehoord is er een groot tekort aan dierenartsen en daarom hebben we geduld moeten hebben. De laatste tijd hebben we meer met 'vaste' waarnemende dierenartsen samen gewerkt. Gelukkig hebben we altijd waarnemers kunnen vinden, maar het heeft toch wel onze voorkeur om vaste eigen dierenartsen te hebben. Per 1 september zijn Julia Hakkaart (dierenarts) en Rosa de Knegt (paraveterinair assistente) bij ons komen werken. Dierenarts assistente Jessica Freeke zal eind september ons team verlaten.
Julia is 25 jaar oud en net afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. We vinden het heel leuk om er een 'jonge' dierenarts in ons team bij te hebben, waar ook wij weer veel van kunnen leren. Julia is volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Rosa is 20 jaar oud en heeft naast haar stages, een jaar bij een andere kliniek in Amsterdam gewerkt. Ze werkt 4-5 dagen bij ons.

Dierenarts Julia Hakkaart werkt op dinsdag, donderdag en vrijdag bij ons.
Dierenarts Jitta van Leuverden heeft de woensdag voor de vrijdag geruild. Dierenarts Jan Willem Baljet werkt op woensdag voor vast als dierenarts en daarnaast zal hij bijspringen waar nodig tijdens ziekte, vakanties en drukte. Het volledige schema kunt u vinden op onze website.

Julia en Rosa

Links Julia en rechts Rosa

Op alle (behandelings)overeenkomsten zijn van toepassing de Algemene voorwaarden van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde, gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te Utrecht onder nummer 22/2008.